İstanbul, müziğin iki kraliçesini ağırlayacak

Günümüzün dünya çapında popüler şarkıcılarından Lara Fabian ve Diana Krall, bu ay ülkemizdeki hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Lara Fabian 15,16 ve 17 Ekim’de, Diana Krall ise 27 Ekim’de İstanbul’da sahne alıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

2015-2016 sanat sezonunun başlamasıyla birlikte, birbirinden renkli konserler ajandalarda yer bulmaya başladı. Bu ay, günümüz müzik dünyasının iki kadın yıldızı, iki farklı organizasyonla İstanbullu müzikseverlerle buluşacaklar. Müzikseverler Lara Fabian ve Grammy’yi 5 kez kazanarak ödülün gediklisi olan Diana Krall’ı canlı dinleme fırsatı bulacaklar. İki sanatçı ve doğal olarak iki konser birbirinden oldukça farklı, ortak noktaları ise, dinlemek isteyen müzikseverlerin bilet bulabilmek için acele etmeleri gerekliliği. 

İstanbul'a ilk olarak Lara Fabian gelecek. Şarkıcının 15 ve 16 Ekim olarak planlanan konserlerinin sayısı, biletleri tükenmesi ve yoğun ilginin sürmesi üzerine 17 Ekim'in de dahil edilmesiyle üçe çıktı. Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de geniş bir hayran kitlesine sahip olan günümüz müziğinin sevilen ismi Lara Fabian, 1986 yılında başladığı müzik kariyerine 15 albüm ve biri Türkçe olmak üzere 23 single sığdırdı. Lara Fabian’ın sadece 17 Ekim konseri için bilet bulunabiliyor. Biletler; www.zorlucenterpsm.com, Zorlu PSM gişeleri ve Biletix üzerinden satışa sunuluyor. 

Diana Krall, Yapı Kredi ana sponsorluğunda ve IEG Live ve Piu Music organizasyonuyla gerçekleştirilen “Good Music in Town’’ konser serisinin ekim ayındaki konuğu. Şarkıcı, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde 27 Ekim akşamı sevenleriyle buluşuyor. Geçen ay çıkan “Wallflowers” albümünün dünya turnesi kapsamında İstanbul’da konser verecek olan Krall, The Mamas and the Papas’tan “California Dreamin”, Eagles’tan “Desperado”, Bob Dylan’dan albüme adını da veren “Wallflowers” gibi tüm zamanların en iyi pop klasiklerini caz tınılarıyla yeniden yorumluyor. Piyanoya 4 yaşında başlayan ve bugüne kadar Kanada’nın en prestijli müzik ödüllerinden JUNO’da 8 ödül kazanan, 5 Grammy’nin yanı sıra 9 altın, 3 platinum ödüle sahip olan ve Billbord Caz Listelerinde 8 albümüyle en üst sırada yer almış tek caz sanatçısı olan Diana Krall’ın İstanbul konserinin biletlerine ilgi yoğun. Konserin 4. ve 5. Kategori biletleri de satışa çıktığı gibi tükendi. Kalan biletlere Biletix’ten ulaşmak mümkün.