Ima’nın nostaljik şarkılarıyla gülümseyin

Özellikle “Smile” (Gülümse) albümüyle ülkemizde de önemli bir satış rakamı yakalayan Ima, bu hafta, iki konser için ülkemize geliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - “Kendisi Dalida kadar güzel, şarkıları Monica Molina kadar sıcak” olarak nitelendirilen Kanadalı sanatçı, farklı dillerden söylediği şarkılarıyla yarın İstanbul’da, 27 Şubat Perşembe akşamı ise Ankara’da müzikseverlerle buluşuyor.

İstanbul konseri Cemal Reşit Rey, Ankara konseriyse MEB Şura salonlarında dinlenebilecek olan Ima, her ikisi de 20.00’de başlayacak gecelerde ülkemizde ardı ardına çıkacak “Precious” ve “Best of Ima 2002-2012” albümlerinden şarkılar yorumluyor. 2007’de yayınladığı “Smile” albümüyle tüm dünyada geniş bir kitlenin beğenisini kazanan Ima; Fransızca, İngilizce, İtalyanca ve İspanyolca şarkılar söylüyor. “Hayatı ve aşkı kutlayan bir albüm” olarak nitelendirilen “A la Vida!” adlı yapıtı ülkemizde de çok satan Ima’nın unutulmaz şarkıları yeniden yorumladığı “Smile” albümü tüm dünyada yoğun ilgi gördü. 1978 doğumlu yorumcunun bir caz şarkıcısını oynadığı “Casino” dizisi de beğeni topladı.

Ima; pop, rock ve folk türlerini sentezlediği kendine özgü sevilen bir müzisyen olmanın yanı sıra sosyal projelere de katkıda bulunan bir sanatçı.