Hugh Jackman yeniden konuğumuz olacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ses tellerindeki rahatsızlık nedeniyle Zorlu Performans Sanatları Merkezi’ndeki ilk gösterisinin ardından sahneye çıkamayan Hugh Jackman, 30, 31 Mayıs ve 1 Haziran’da hayranlarıyla Zorlu sahnesinde yeniden buluşacak. 

Sosyal medyadaki paylaşımları ile en çok takipçisi olan Hollywood starı Hugh Jackman aynı zamanda geri döneceği müjdesini de kendi Instgram hesabından tüm dünyaya duyurarak hayranları ile paylaştı. 

Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde 17 Mart 2 015’te gerçekleştirdiği şovla akıllara kazınan Hugh Jackman, muhteşem şovu ile geri dönüyor. İlk gösterisinin ardından ses tellerinde meydana gelen kanamanın ilerlemesi sonucu doktorlarının sahneye çıkmasına izin vermediği ünlü oyuncu, bir kez daha İstanbullu hayranlarıyla buluşmak için gün sayıyor. 

Hollywood’daki başarılarının yanı sıra Broadway’in de aranan yüzlerinden olan Hugh Jackman, İstanbul’da uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir performansa imza atmıştı. 32 kişilik orkestra ve dans ekibi ile yaklaşık 2 buçuk saat sahnede kalan Jackman’ın kendisi ve hayatı ile ilgili anektodlar paylaştığı bu performansı, dakikalarca ayakta alkışlanmıştı. 

Broadway’deki gösterisinin ardından Avrupa’da ilk kez Türkiye’de sahne alan Hugh Jackman’ın ‘‘An Evening with Hugh Jackman’’ gösterisinin fiyatları 192 TL’den başlayan bilet satışları devam ediyor.

Sahnelerin ödüllü yıldızı

Profesyonel müzikal kariyerine 1996 yılında Melbourne’da sahnelenen “Güzel ve Çirkin”in Gaston rolüyle başlayan Hugh Jackman’ın “Sunset Bulvarı”nda Joe Gillis karakteri ve “Summa Cabaret”teki rolüyle parladı. 1998’de Royal National Cabaret’de sahnelenen “Oklohama”nın başrolü “Curly” ile ünü Avustralya sınırlarını aşan oyuncu, “Müzikal Dalında En İyi Aktör” kategorisinde Olivier Ödülleri’ne aday gösterildi.