Filmekimi’nin İstanbul’daki son 3 gününe 6 film seçtik

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Filmekimi'nin İstanbul'daki son 3 gününde gösterilecek olan filmlerden sizin için 6 film seçtik

► BUGÜN ve YARIN / Sessiz Çığlık: Isabelle Huppert ve Gabriel Byrne’ı buluşturan “Sessiz Çığlık”, bir ailenin hayallerinin ve düş kırıklıklarının portresini çiziyor. Film, bugün 16.00’da Atlas'ta, yarın 19.00’da Feriye'de. 

► BUGÜN ve YARIN/ Aşk Vadisi: Isabelle Huppert sevenlere bir alternatif daha var: “Aşk Vadisi.” Üstelik sevilen Fransız aktrisin bu filmdeki partneri Gerard Depardieu. Film bugün 11.00’de Rexx’te, yarın 21.30’da Beyoğlu’nda. 

► BUGÜN VE YARIN / The Witch: Prömiyerini yaptığı Sundance’in “en ürkütücü filmi” olarak tanımlanan “The Witch”, insanlık tarihinin en karanlık dönemlerinden, New England’daki cadı avlarından esinleniyor. Yaş uyarısı olan film, bugün 21.30’da Beyoğlu’nda, yarın 21.30 ve 23.30’da Atlas’ta. 

► BUGÜN ve PAZAR / Kronik: Cannes'ın senaryo ödüllü filmi, Tim Roth’un oyunculuğuyla öne çıkıyor. Bir bakımevinde ölüm döşeğindeki hastalarla ilgilenen bir erkek hemşirenin portresini çizen film, bugün Atlas'ın 13.30 seansında, 11 Ekim Pazar günüyse Rexx Sineması’nın 21.30 seansında izlenebiliyor. 

► YARIN ve PAZAR / Küçük Kız Kardeşim: Filmekimi, vizyonda izleyemediğimiz dünya sinemalarından örnekleri görmek için önemli bir fırsat. Japon filmi “Küçük Kız Kardeşim” de onlardan biri. Rexx'te yarın 16.00’da, Beyoğlu’nda da 11 Ekim Pazar 13.30’da izlenebilir. 

► YARIN VE PAZAR / Gençlik: Sinemaseverlerin yarın 19.00’da Atlas’ta, 11 Ekim Pazar 21.30’da Feriye’de izleyebileceği “Gençlik”, Michael Caine’in canlandırdığı besteci Fred ile Harvey Keitel’in canlandırdığı yönetmen arkadaşı Mick’i tatilleri boyunca izliyor.