Bilgisayar oyundan beyazperdeye: Hitman

Bilimkurgu ile aksiyonu buluşturan “Hitman: Ajan 47” (Hitman), sinemalarımızda bugün vizyona giriyor. Aleksander Bach’ın yönettiği filmin başrolünde “Homeland” ile tanınan Rupert Friend var

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bilimkurgu ile aksiyonu buluşturan “Hitman: Ajan 47” (Hitman), sinemalarımızda bugün vizyona giriyor. Aleksander Bach’ın yönettiği filmin başrolünde “Homeland” ile tanınan Rupert Friend var. 

Bir bilgisayar oyunundan beyazperdeye taşınan “Hitman: Ajan 47”; uzun yıllar süren bir araştırma sürecinin ürünü olan, üst düzey yeteneklere sahip bir ölüm makinesinin, boynunun arkasında yer alan barkod dövmesinin son iki hanesinde yazan numarayla, “Ajan 47”nin öyküsü. Onlarca yıllık araştırmanın sonucu önceki 46 klonun ardından, benzeri görülmemiş bir güç, hız, dayanıklılık ve zekaya sahip olan Ajan 47’nin yeni görevi ise kendisinin gizemini çözüp aynı formül üzerinden bir katil ordusu yaratmaya çalışan bir mega şirkete karşı harekete geçmek. Ajan 47, gizli düşmanlarının üstesinden gelmeyi bilen genç bir kadının yardımıyla şaşırtıcı köklerini keşfediyor ve kendini bir savaşın içinde buluyor. 

"Hitman: Ajan 47" filminde geçmişi ve geleceğinin anahtarına sahip insanı arayan Katia rolünde Hannah Ware, hayal edilemez bir gücün sırlarına sahip John Smith rolünde Zachary Quinto, dünyayı değiştiren araştırmaları sebebiyle büyük güçlerin faydalanmak istediği bilim adamı rolünde Ciarán Hinds, sinsi saldırıları planlayarak Ajan 47 ile Katia’yı tehdit eden Le Clerq rolünde Thomas Kretschmann ve Ajan 47’ye müşteri, hedef ve bilgi sağlayan Diana rolünde Asyalı yıldız Angelababy var.