Babylon Bomonti'de doğudan batıya yolculuk

Babylon Bomonti sahnesi bu haftaya Orient Express kapsamında Omar Souleyman ve Acid Arab ile enerjik bir başlangıç yapacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Suriye halk müziğini psikedelik öğelerle birleştiren Omar Souleyman, Orient Express konser serisi kapsamında 28 Kasım Cumartesi akşamı Babylon Bomonti'de ilk defa dinleyicileriyle buluşacak. Benzersiz bir konser deneyimi sunacak Omar Souleyman'ın ardından Midnight Sessions'da Parisli ikili Guido Minisky and Hervé Carvalho'nun projesi Acid Arab ile müziğin enerjisi yükselecek. 

Fransız indie folk oluşumu Brigitte, XXF Very Very French Festival kapsamında 2 Aralık Çarşamba akşamı Babylon Bomonti'de lounge-pop, retro folk ve Fransız kabare müziğini harmanlayacak.

“My Love” parçasıyla büyük ilgi gören Kovacs, 3 Aralık Perşembe akşamı Babylon Bomonti'de karanlık ve büyüleyici sesiyle hayranlarıyla buluşacak. Portishead ve Amy Winehouse gibi isimlerle karşılaştırılan Kovacs, soul'a yakın tarzıyla dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

David Grellier'in electronica ve synthwave projesi College 4 Aralık Cuma akşamı XXF Very Very French Festival kapsamında Babylon Bomonti'de Fransız elektronik müziğinin en güzel örneklerini sunacak. College'ın ardından Midnight Sessions'da yeni nesil Fransız müziği minimal tekno'nun başarılı temsilcisi Rone ile devam edecek.

Babylon konser biletleri biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve Babylon Bomonti Gişesi'nden satın alınabiliyor.