'Kampüste Senfonik Akşamlar'ın bu yılkı rotası Batı Marmara

CSO ana sponsorluğunda, 6 yıldır süren “Kampüste Senfonik Akşamlar” turnesi 9 Kasım Pazartesi Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile yola çıkıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Doğuş Grubu, 2007'den bu yana üstlendiği Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) ana sponsorluğu kapsamında, 6 yıldır sürdürdüğü “Kampüste Senfonik Akşamlar” projesini bu yıl yine farklı şehirlerine taşıyor. CSO’yu bugüne kadar gitmediği illere götürerek, bu illerde bulunan üniversiteler aracılığıyla gençlere ve bölge halkına klasik müziği sevdirmeyi hedefleyen turne kapsamında, bu yıl 5 il ziyaret ediliyor. Tekirdağ, Kırklareli, Edirne, Çanakkale ve Balıkesir’de ücretsiz gerçekleşecek 5 konserde 4 bini aşkın müziksevere üniversite kampüslerinden ulaşılması hedefl eniyor. 9 Kasım Pazartesi Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile başlayacak “Kampüste Senfonik Akşamlar” turnesi, 10 Kasım Salı Kırklareli Üniversitesi, 11 Kasım Çarşamba ise Edirne Bahçeşehir Koleji Salonu’ndaki konserle devam edecek. CSO, 13 Kasım Cuma Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nde gerçekleşecek konserin ardından, 14 Kasım Cumartesi Balıkesir Üniversitesi’nde vereceği konserle turneyi noktalayacak. CSO; Tekirdağ, Kırklareli, Edirne, Çanakkale’deki müzikseverlerle 19.30’da, Balıkesir’deki müzikseverlerle ise 17.00’de buluşacak.

İdil Biret ve Cihat Aşkın CSO ile sahnede

Şef Rengim Gökmen yönetimindeki Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası; Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Edirne Bahçeşehir Koleji Salonu’nda dünyaca ünlü piyanistimiz İdil Biret’e, 13 Kasım Çanakkale ve 14 Kasım Balıkesir Üniversitesi konserlerinde ise başarılı keman sanatçısı Cihat Aşkın’a eşlik edecek. Ayrıca beş konserde de sahne alacak olan soprano Görkem Ezgi Yıldırım ve tenor Aykut Çınar da konserlere renk katacak.

İşte güzergah

9 Kasım: Tekirdağ

10 Kasım: Kırklareli

11 Kasım: Edirne

13 Kasım: Çanakkale

14 Kasım: Balıkesir