Elektrikli alan vazgeçmiyor

Volkan DEMİRKUŞAK
Volkan DEMİRKUŞAK Emniyet Şeridi [email protected]

Bu hafta gerçekten gurur duydu­ğum günlerden birini yaşadım. İn­san arkadaşlarının, dostlarının sevdik­lerinin başarısıyla gurur duyar ya öyle.

Volvo’nun yönetici transferinde global rollere gidip ülkemizi temsil eden Eb­ru Ekşi, Sabri Sözen ve Çek Cumhuri­yeti Genel Müdürü pozisyonunda uzun bir süre geçiren Alican Emiroğlu’nun Türkiye’ye dönüşü de böyle bir gündü. Başarısı bol olsun, tüm Türk otomotiv sektörü çalışanlarına da güzel örnek ol­sun.

Emiroğlu, “Herşeyin bir yaşı var, fırsat eşitliği sağlanmalı gerektiği za­man koltuklardan vazgeçilmeli” dedi. Emiroğlu, daha 45 yaşında gerçekten önemli sözler. Öte yandan hem satış­ta hem de satış sonrasında müşteriyle çok önemli tecrübeler yaşayan Emiroğ­lu’nun satış sonrasına önem vermesi de bundan. “Plug in hibrit bir otomobiller tek depoyla 3000 km yol giden müşte­riyle tanıştım” diye bize anlatması da bu heyecandan.

Bu arada Volvo’nun şarj edilebilir hibritlerdeki oranının 40’tan 60’a yükselecek olması da önemli. Emi­roğlu’na “elektrikli otomobil alan biri ikinci otomobilinde yine elektrikli mi tercih ediyor? diye sordum. “Genelde satmıyorlar, datalardan takip ediyoruz mutlular, ikinci araçlarında da eğilim­lerinin elektrikli ya da içinde elektrik motoru olan bir araçtan yana kullana­cakları kesin” diye konuştu.

Yazara Ait Diğer Yazılar Tüm Yazılar
Kaza istasyonları 05 Ağustos 2024
Solu bırakın 29 Temmuz 2024
Şarj kuyrukları 01 Temmuz 2024
Bugatti yine çılgın 24 Haziran 2024
Bayram trafiği 20 Haziran 2024