Ehlikeyf bu kez antik dünya yolcusu

Faruk ŞÜYÜN
Faruk ŞÜYÜN ODAK [email protected]

Denizli’yi biyol gidiveren gari!

Ege Bölgesi’nin ikinci büyük şehri olan Denizli’nin antik kentlerini gezdik, yerel lezzetlerini tattık, tekstil ürünlerini keşfettik ve yörenin şivesiyle söyleyecek olursak “dadından yinmez” bir haftasonu geçirdik.

Şefler, sokağın ruhunu yansıtıyor!

Başta ülkemiz olmak üzere dünya mutfaklarında yer alan sokak lezzetlerinin restoran şeflerince yeniden yorumlandığı Restoran Haftası, ay sonuna kadar devam ediyor. 

Cesaret! 12 saat yemek konuşulacak

Türk Mutfağı Derneği tarafından Bomontiada’da düzenlenecek etkinlik, 23 Nisan’da. “Yemeğini Keşfet” adlı programa, Türkiye’den ünlü şeflerin yanı sıra yurtdışından birçok önemli isim de katılacak.

Barista mesleğinin tüm incelikleri

Kahve sektöründe çalışan veya bu sektörde kariyer yapmayı hedefleyen kişiler için MSA tarafından hazırlanan Profesyonel Barista eğitimi 2 Mayıs’ta başlıyor. Etkinlik haftanın 3 günü, toplam 10 eğitimden oluşuyor.

Bir kuşkonmaz hatırası!

Geçtiğimiz hafta kaleme aldığım kuşkonmaz hasadı yazıma gerek e-postayla gerek telefonla birçok yorum geldi, sosyal medyada yüzlerce kez paylaşıldı. Bunlardan “eski usül” yazılı ve basılı olanı ise yalnızca bir taneydi!

Yazara Ait Diğer Yazılar Tüm Yazılar