Olpak: Ülkemiz için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Başkanı Nail Olpak 15 Temmuz'la ilgili değerlendirmelerde bulundu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Başkanı Nail Olpak

Hain darbe girişiminin üze­rinden 8 yıl geçti. Ancak o karanlık gecede yaşadıklarımız milletçe hala hafızalarımızda ta­zeliğini koruyor. Türkiye’nin ge­leceğini kirli elleriyle boğmak is­teyen hain zihniyet, darbe kalkış­masıyla milletimizin iradesine ve demokrasimize göz dikmişti. Devletinin yanında olan güven­lik kuvvetlerimiz ve bu aziz va­tan uğruna ülkesini canı pahası­na koruyan milletimizin dünyaya örnek duruşu sayesinde geleceği­mize uzanan eller kirli emelleri­ne ulaşamadılar.

Kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz

15 Temmuz Demokrasi ve Mil­li Birlik Günü vesilesiyle ülkesi ve milleti için gözünü kırpmadan canını ortaya koyan tüm demok­rasi kahramanlarımızı bir kez da­ha saygı, rahmet ve minnetle anı­yoruz.

Türk iş dünyasının ‘Dün­yaya Açılan Penceresi’ ve ‘Kuzey Yıldızı’ olan Dış Ekonomik İliş­kiler Kurulu (DEİK) olarak, ülke­mize değer katan vizyonumuzla misyonumuz olan ‘Ticari Diplo­masi’ faaliyetlerimizi hızla sür­dürürken, üyelerimizden aldığı­mız güçle ülkemizi daha güzel bir geleceğe taşıma hedefiyle çalış­maya devam ediyoruz.

Yaklaşık 40 yıldır olduğu gibi DEİK olarak, Türk özel sektörü adına üstlen­diğimiz ticari diplomasi misyo­numuz gereği iş dünyamıza yeni ufuklar açan faaliyetlerimize de­vam edecek ve tüm dünyaya ya­yılmış 152 İş Konseyimizle kü­resel ticaretin kalbinin attığı her coğrafyada bayrağımızı gururla dalgalandırarak, hepimizin ortak değeri ülkemiz için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.