Yuvamız İstanbul başvuru sonuçları açıklandı mı? Yuvamız İstanbul başvuru sonuç sorgulama ekranı

Okulların başlamasına sayılı günler kala kreşler de gündemde. İBB tarafından hayata geçirilen Yuvamız İstanbul başvuru sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı merak ediliyor. Yuvamız İstanbul başvuru sonuç sayfasına yoğunluktan erişim sorunu yaşanıyor. Peki, "Yuvamız İstanbul" başvuru sonuçları açıklandı mı? Yuvamız İstanbul başvuru sonucu nasıl sorgulanır?

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Yuvamız İstanbul Çocuk Etkinlik Merkezleri’nde, 3-6 yaş aralığındaki çocuklara psikososyal gelişimlerini sağlıklı olarak sürdürebilecekleri, eşit fırsatların oluşturulduğu bir ortamda öğretmen, aile ve mahalle ilişkilerini güçlendirerek yaşayabilmelerini sağlayan eğitim hizmeti sunuluyor.

Yuvamız başvuru sonuçları açıklandı mı, nasıl sorgulanır?

Yuvamız İstanbul başvuru sonuçları açıklandı. Yuvamız İstanbul Çocuk Etkinlik Merkezleri ile ilgili güncel bilgiler, duyurular, başvuru ve sonuç işlemleri, vb. her gelişme https://yuvamiz.ibb.istanbul/anasayfa adresi üzerinden takip ediliyor.

İBB kreş ücretleri

İBB Meclisi Temmuz ayı üçüncü oturumu, Meclis 1. Başkanvekili Nuri Aslan başkanlığında Saraçhane'deki belediye binasında gerçekleştirildi.

Mecliste, Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğünün teklifi ile "Yuvamız İstanbul" çatısı altındaki İBB kreşlerinde uygulanan fiyat teklifleri görüşüldü.

Mali Hizmetler Dairesi Gelirler Şube Müdürlüğünün revize ücret tarifesi teklifine komisyon tarafından da olumlu görüş bildirildi. Revize edilen 2024 yılı ücret teklifine göre 1200 lira olan fiyat 2 bin 500 liraya yükseltildi. Karar meclisten oy birliği ile geçti.