Yapı Kredi'den iki yeni ürün

Bankanın düzenli gelir mevduat hesabı kullanıcılarına sunduğu kampanya da 31 Mart'a kadar sürecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Yapı ve Kredi Bankası, birikimlerini sabit getirili bir yatırıma yönlendirmek isteyen müşterileri için Sabit Düzenli Gelir Mevduatı ve Endeksli Düzenli Gelir Mevduatı isimli iki yeni ürün piyasaya sundu. Yapılan yazılı açıklamada, faizleri vade sonunda değil, önceden belirlenen ara dönemlerde ödenen vadeli mevduatlar ile maaş gibi düzenli bir gelir sağlamanın mümkün hale geldiği belirtildi.

Sabit Düzenli Gelir Mevduat hesabında vade sonunu beklemeden 1, 3, 6 ya da 12 aylık dönemlerde faiz ödemesi yapılabiliyor. Faiz oranı ise vade sonuna kadar sabit kalıyor.

Endeksli Düzenli Gelir Mevduatı ise piyasadaki hareketlere göre değişen faiz oranı ile ara dönem ödemeli bir yatırım fırsatı sunuyor. Faiz ödemeleri Yapı Kredi'nin liste faizlerine prim değerinin eklenmesi veya çıkarılması yoluyla belirleniyor.

Yapı Kredi'nin ayrıca Düzenli Gelir Mevduat Hesabı kullanıcıları için düzenlediği kampanya ile ekstra yüzde 1 faiz verdiği belirtilerek, 1 yıl vadeli ve aylık faiz ödemeli 500 bin TL'ye kadar olan mevduatları kapsayan Düzenli Gelir Mevduatına Ekstra Faiz Kampanyasının 31 Mart tarihine kadar devam edeceği bildirildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir