Vodefone'dan 'yeni nesil cihaz' kampanyası

1GB'lık internet paketlerinden birine 12,18 veya 24 ay taahhüt veren aboneler HTC Tattoo ve Samsung Omnia Pro'ya sahip olacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Vodafone, "Yeni Nesil Cihaz Kampanyası" başlattı.

Vodafone'dan yapılan yazılı açıklamada, şirketin "Yeni Nesil Cihaz Kampanyası" ile 1GB'lık internet paketlerinden birine 12, 18 veya 24 ay taahhüt veren kullanıcıların, Google teknolojisi ile geliştirilmiş Android platformlu HTC Tattoo veya Windows Mobile işletim sistemli Samsung (B7330) Omnia Pro'ya sahip olacağı belirtildi.

Yeni Nesil Cihaz Kampanyasının Türkiye çapındaki 970 Vodafone Cep Merkezi'nde kullanıcılara sunulduğu vurgulanarak, şunlar kaydedildi:

"Yeni Nesil Cihaz Kampanyası kapsamında, 1GB'lık internet paketlerinden birine 12,18 veya 24 ay taahhüt veren aboneler ayda 39 liradan başlayan fiyatlarla 3G özellikli HTC Tattoo veya 44 liradan başlayan fiyatlarla Samsung (B7330) Omnia Pro cihazlarına sahip olabiliyor. Bu cihazlarla birlikte, 'Etrafımda Ne Var' servisi yüklü 2GB kapasiteli SD kart hediye ediliyor. Lokasyon bazlı bilgi servisi olan 'Vodafone Etrafımda Ne Var?' hizmeti, bulunulan bölgede en yakından en uzağa adres ve telefon bilgisini veriyor ve haritada göstererek konumlandırmak imkanı sunuyor. Hem bireysel hem de kurumsal aboneler isme özel elektronik posta adres kullanım olanağı sağlayan Cep Posta servisini 2 ay boyunca ücretsiz olarak kullanabiliyorlar.

HTC Tattoo, telefonun daha kolay ve daha doğal çalışmasını sağlayan kullanıcı merkezli HTC Sense arayüzü ve Google'ın Google Maps, Google arama, Google Mail gibi yenilikçi mobil servisleriyle birlikte geliyor. Cihazın özellikleri arasında 3.2 megapiksel sabit odaklı kamera, 3.5 mm stereo kulaklık girişi ve genişletilebilir microSD hafıza gibi özellikler de bulunuyor. Kampanya kapsamında yer alan Samsung (B7330) Omnia Pro ise kullanıcıların alışık olduğu Windows deneyimini Windows Mobile 6.5 platformu ile cebine taşıyor."

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir