Vodafone'dan yeni hizmet

Vodafone'un yeni servisi "Pratik Çözümler Cepte" ile günlük sorunlara pratik çözümler sunuluyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL- Vodafone'nin yeni başlattığı servisi "Pratik Çözümler Cepte" ile aboneler, günlük ev yaşamında karşılaşılan sorunlara pratik çözümleri cep telefonlarından alabiliyor.

Vodafone'den yapılan açıklamada, servisten yararlanmak isteyen Vodafone abonelerinin "EV" yazarak, 3435'e mesaj göndermelerinin yeterli olduğu bildirildi.

Açıklamada, Vodafone'nun, iş ortaklarından Timwe ile uygulamaya aldığı servisten yararlanmak isteyen abonelerin, servis kapsamında her hafta, "zedelemeden duvara çivi çakabilmek için işaretlenen yere küçük bir bant yapıştırmanın yeterli olduğu; paslanmış eşyaların temizlenmesi için makine yağına batırılmış cam yünü ile ovulması gerektiği veya çay dökülen yere biraz limon kolonyası dökerek lekelerden kurtulabileceği" gibi hayatı kolaylaştıran iki pratik bilgiyi SMS ile haftada 2 lira ücretle artık cep telefonlarından alabilecekleri kaydedildi.

Bu servise üye olan her 250. Vodafone abonesinin, dilediği yapı markette kullanabileceği 50 lira değerinde hediye çeki de kazanacağı belirtildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir