Vodafone Türkiye'ye iki ödül

Vodafone Türkiye, "En Beğenilen Firma" ve Rengin Onay ise "En Beğenilen 10 İnsan Kaynakları Yöneticisi" ödüle layık görüldü

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Vodafone Türkiye'nin, 15. İnsan Kaynakları Zirvesi kapsamında verilen "9. İnsana Saygı Ödülleri"nde "En Beğenilen Firma" ödülünü aldığı, Vodafone Türkiye İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Rengin Onay'ın ise "Sabah İşte İnsan" tarafından belirlenen "En Beğenilen 10 İnsan Kaynakları Yöneticisi" arasına girerek ödüle layık görüldüğü bildirildi.

Vodafone'dan yapılan yazılı açıklamada, Vodafone Türkiye'nin, 15. İnsan Kaynakları Zirvesi kapsamında verilen "9. İnsana Saygı Ödülleri"nde "En Beğenilen Firma" ödülünü aldığı, Vodafone Türkiye İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Rengin Onay'ın ise "Sabah İşte İnsan" tarafından belirlenen "En Beğenilen 10 İnsan Kaynakları Yöneticisi" arasına girerek ödüle layık görüldüğü duyuruldu.

Vodafone Türkiye İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Rengin Onay, şunları kaydetti:

"Vodafone kurum kültüründe insan kaynakları benzersiz bir önem taşıyor. 'En Beğenilen Firma' Ödülü'ne layık görülmüş olmamız çok gurur verici. Vodafone gerek lokal gerek global anlamda sürekli değişimlerin yaşandığı çok dinamik bir organizasyon. Çalışanlarımıza yurt içinde sunduğumuz olanakların yanı sıra yurtdışında da kariyer fırsatları sunuyor ve bununla da gurur duyuyoruz. Ayrıca, insana yatırım vizyonumuzda yarattığımız istihdam ülkemiz açısından da önem taşıyor. Çalışan memnuniyeti, çalışanlarımızın geliştirilmesi yönünde de önemli çalışmalarımız bulunuyor. Bu ödül tüm çalışmalarımızı taçlandırmış oldu."

Bu konularda ilginizi çekebilir