Vodafone bayramda yurt dışında 300 lira tasarruf ettirdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Vodafone Her Şey Dahil Pasaport, bayramda yurt dışında kişi başı 300 lira tasarruf ettirdi.

Vodafone'dan yapılan açıklamada, Vodafone'lular arife ve Kurban Bayramı süresince 735 milyon dakika konuştu, 943 milyon SMS gönderdi.

Akıllı ücretlendirme teknolojisi sayesinde abonelere dakika, SMS ve mobil internetlerini yurt dışında da sanki yurt içindeymiş gibi  kullanmalarına olanak sağlayan Vodafone Her Şey Dahil Pasaport, bayramı yurt dışında geçiren Vodafone'lulara kişi başı 300 liralık tasarruf sağladı.

Dört günlük Kurban Bayramı'nda en çok konuşan iller sırasıyla İstanbul, Ankara ve Şanlıurfa olurken, en çok SMS gönderen iller de İstanbul, Ankara, Samsun şeklinde sıralandı.

En çok mobil internet kullanan iller ise İstanbul, Ankara, İzmir oldu. Dört günlük bayram süresince Vodafone'luların en çok aradığı ülkeler sırasıyla Almanya, Suudi Arabistan, İngiltere; en çok SMS gönderdiği ülkeler ise sırasıyla Almanya, Kıbrıs, İngiltere oldu.

Vodafone'luların bayramda yurtdışında en çok ziyaret ettikleri üç ülke ise sırasıyla Almanya, Suudi Arabistan ve KKTC oldu. Vodafone aboneleri bayramda en çok ziyaret ettikleri bu ülkelerde de tarifelerindeki dakika, SMS ve internetin tamamını Her Şey Dahil Pasaport ile tıpkı Türkiye'deymiş gibi kullanabildiler.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, Vodafone Türkiye olarak odağına müşteri memnuniyetini yerleştirdikleri tüm faaliyetlerde Türkiye'nin ve hatta dünyanın dört bir yanında abonelerin beklenti ve ihtiyaçlarını onlardan önce öngörerek hayatlarını kolaylaştırmak için çalıştıklarını belirtti.

Kurban Bayramı boyunca abonelerin 735 milyon dakika konuştuğunu ve 943 milyon adetten fazla mesajlaştığını ifade eden Süel, Her Şey Dahil Pasaport kullanıcılarına Kurban Bayramı'nda yurtdışında kişi başı 300 lira tasarruf ettirdiğini bildirdi.

Süel, abonelere yurtdışında ve yurtiçinde gönül rahatlığıyla iletişim imkanı sunduklarını ifade ederek, özgür ve kolay iletişim imkanları oluşturmak adına faaliyetleri sürdürdüklerini kaydetti.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir