Uno, yüzde 15 büyüme hedefliyor

Gençer, mahalle bakkallarına ulaşma konusunda önemli adımlar attıklarını, bakkallara dağıtımlarını artırdıklarını bildirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Geçen yılı yüzde 10 büyümeyle kapatan Uno, bu yıl yüzde 15'lik bir büyüme hedefliyor.
Uno'nun üreticisi Unlu Mamuller Sanayi ve Ticaret A.Ş. (UNMAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Hasip Gençer, UNO'nun 20. yılı dolayısıyla başlatılan "doğru ekmek bilinçlendirme seferberliği" çerçevesinde gerçekleştirilen "Sağlıklı Beslenmede Ekmeğin Yeri ve Önemi" konulu sempozyumun çıktıları ile UNO'nun "doğru ekmek" açılımını değerlendirmek amacıyla basın toplantısı düzenledi. Gençer toplantıda, hedeflerinin doğru ekmek konusunda insanları bilinçlendirmek olduğunu söyledi.
Gençer, krizin kendilerini de etkilediğinin altını çizerek, "Bizim işimiz iğne ile kuyu kazmak gibi... Önceden kimse kepek, çavdar ekmeği yapmazdı, şimdi az da olsa köşedeki bir fırında ekmek çeşitlerini bulabiliyoruz. Şanslıyız 2009'u yüzde 10'luk büyüyerek geçirdik, bu yılın daha kolay geçeceğini düşünüyorum. 2010 yılında yüzde 15'lik bir büyüme olacağını düşünüyoruz" dedi.
Hasip Gençer, mahalle bakkallarına ulaşma konusunda önemli adımlar attıklarını, bakkallara dağıtımlarını artırdıklarını bildirdi.
Bir soru üzerine, beyaz etçilerin yaptığı gibi kendilerinin de bir dernek kurmayı düşündüklerini ifade eden Gençer, ayrıca okullarda Tuvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) ile birlikte ekmeğin önemini anlatacakları faaliyetler gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.
Bu konularda ilginizi çekebilir