TÜSİAD-Dünya Bankası semineri yarın

Seminerde, Dünya Bankası, Asya Kalkınma Bankası ve İslam Kalkınma Bankası'nın kredi imkanları ve iş dünyasına sunduğu fırsatlar konuşulacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL- Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) International, "Dünya Bankası, Asya Kalkınma Bankası ve İslam Kalkınma Bankası;nın İş Dünyasına Sunduğu Olanaklar" başlıklı bir seminer düzenleyecek.

TÜSİAD'tan yapılan açıklamaya göre, Dünya Bankası işbirliği ile yarın İstanbul'da gerçekleştirilecek seminerde, Dünya Bankası, Asya Kalkınma Bankası ve İslam Kalkınma Bankası'nın sunduğu kredi imkanları, iş dünyasına sunduğu fırsatlar, finanse ettikleri projelerin tedarikçisi olma prosedürleri ele alınacak.

Seminerin açılış konuşması ve moderatörlüğü TÜSİAD International Yürütme Kurulu Üyesi ve Bank Pozitif Üst Yönetecisi (CEO) Hasan Akçakayalıoğlu tarafından gerçekleştirilecek.

Seminerde, Dünya Bankası Satınalma Direktörü Bernard A. Becq, Dünya Bankası Avrupa ve Orta Asya Satınalma Müdürü Devesh Chandra Mishra, Asya Kalkınma Bankası Baş Tedarik Uzmanı Omar Tiwana ve İslam Kalkınma Bankası Operasyon Politikası ve Proje Tedarik Bölümü Yöneticisi Sami Faruqui birer sunum gerçekleştirecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir