Turkcell'e 'yaratıcı fikir' ödülü

Turkcell, "Yılın Yaratıcı Fikri" ödülünü aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Turkcell, Türkiye Elektronik Sanayicileri Derneği (TESİD) tarafından düzenlenen "Yenilikçilik Yaratıcılık Ödülleri"nde "Yılın Yaratıcı Fikri" ödülünü aldı.
Şirketin yazılı açıklamasında, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Çataltepe, geçen sene Turkcell Teknoloji'nin "Arttırılmış Gerçeklik"le aldığı ödülü bu yıl Turkcell'in "Çiftçi Hizmetleri" ile aldığını ifade etti.
Şirketin öncelikli hedeflerinden birinin, mobil iletişim teknolojilerini doğru bir şekilde kullanarak müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak olduğunu kaydeden Çataltepe, "Çiftçi Hizmetlerimiz'le şu anda yüzbinlerce çiftçimize dokunuyor ve onların bereketine bereket katacak fark yaratan çözümler sunuyoruz" dedi.
Turkcell'in Çiftçi Hizmetleri'nin çiftçilerin günlük yaşamda ihtiyaç duyacağı tarımsal bilgilere erişimini sağladığı, zirai hava durumu, ürün bilgileri, sektör haberleri ve eğitimlerin, çiftçilerin üretim yaptığı bölgeye, ürüne göre farklılaştırıldığı kaydedilerek, çiftçilerin ücretsiz kısa mesaj ile dahil olduğu sistemin, otomatik olarak çiftçinin bulunduğu köy, kasaba bilgisini tespit ederek hizmetin yerel olarak verilebilmesini sağladığı belirtildi.
Bu konularda ilginizi çekebilir