Turkcell, 'Yaşasın Hanımlar Kulübü' kurdu

Kulübe üye Turkcell'li ev hanımları her hafta 5 liraya 08.00-12.00 saatleri arasında 5 saat konuşabiliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell'in ev hanımlarına özel oluşturduğu "Yaşasın Hanımlar Kulübü" güzellikten sağlığa, pratik bilgilerden burçlara kadar uzanan özel servisler, beğenilen markaların indirim fırsatlarının yanı sıra Tonla Kazan uygulaması ve haftada 5 lira ödeyerek her gün 08.00-12.00 saatleri arasında ücretsiz konuşma imkanı sunuyor.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, Yaşasın Hanımlar Kulübü'nün tanıtımı için Lares Park Otel'de düzenlenen toplantıda konuştu. Sevilengül, geçen bir yıldan beri süren bu çalışmalar kapsamında gençlere, çiftçilere, kamu çalışanlarına yönelik programları lanse ettiklerini ve bugün de ev hanımları için "Yaşasın Hanımlar" programının duyurusunu yaptıklarını ifade etti.

Turkcell'in pazar payının yüzde 59'unu kadınların oluşturduğunu, ev hanımlarının yüzde 83'ünün ön ödemeli hat kullandığını ifade eden Sevilengül, ev hanımlarıyla yüz yüze yaptıkları görüşmelerde onların sorunlarını ve önceliklerini dinlediklerini ve bu ihtiyaç ve beklentiler doğrultusunda 4 boyuttan oluşan bir program hazırladıklarını belirtti.

Bayanlara 4 boyuttan oluşan paket

Ev hanımlarının yaptıkları işle gurur duyduklarını, ev işlerini daha kolay ve temiz yapabilmek için bazı bilgi ve ipuçlarına önem verdiklerini anlatan Sevilengül, bu ihtiyaç ve beklentilere katkıda bulunmak için "Ekonomik konuşma", "ev işleri, kişisel bakım ve güzellik ipuçlarıyla ilgili hizmetler", "ev bütçesine yönelik avantajlar" ve "özel kazanç sağlamalarına yönelik tonla kazan programı" oluşturduklarını bildirdi.

Sevilengül, "Türkiye'de ilk defa ev hanımlarına özel onların ihtiyaçlarına göre hazırlanmış bir program oluşturmuş olduk. Yaşasın Hanımlar Kulübü'ne üye olmak isteyen Turkcell'li ev hanımlarının tek yapması gereken "HANIM" yazıp 2222'ye ücretsiz mesaj göndermek" dedi.

5 saat konuşma fırsayı

Burak Sevilengül, program kapsamında hanımlara mevcut tarifeleri ne olursa olsun daha fazla konuşma imkanı sunmak için, her hafta 5 liraya 08.00-12.00 saatleri arasında 5 saatten toplam 300 dakika konuşma imkanı sağlayacaklarını kaydetti.

Hanımlara özel "Tonla Kazan" uygulamasıyla da hanımların "Yaşasın Hanımlar melodisini" kendilerine gelen aramalarda dinletmeleri halinde her 3 arama için 20 kuruş kazanacaklarını ve bunların birikmesi halinde iletişim harcamalarının bedavaya gelecek.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir