Türk girişimciler 26 Eylül'de Londra'da yatırımcılarla buluşacak

İTÜ ARI Teknokent, 12 yıldır düzenlediği girişimcilik etkinliği Big Bang Startup Challenge'ı bu yıl Türkiye sahnesine ek olarak Londra'da gerçekleştirecek. 26 Eylül'de düzenlenecek etkinlikte 15 teknoloji girişimi 60'tan fazla yatırımcıyla fiziksel ortamda, binden fazla yatırımcı ile online ortamda buluşacak.

AA
YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İTÜ ARI Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Attila Dikbaş, 2012 yılından bu yana teknoloji girişimcilerini yatırımcıların, basının ve kamuoyunun karşısına çıkardıkları ve milyarlarca kaynakla buluşturdukları Big Bang Startup Challenge etkinliğinin etki alanını genişleterek, girişimciler için globalde yeni bir fırsat başlattıklarını anlattı.

Yatırıma hazırlık kampı tarihleri: 1-20 Eylül 

26 Eylül'de Londra'da iş dünyasının merkezlerinden olan Canary Wharf bölgesindeki Level 39'da yapılacak Big Bang London Demo Day için  Dikbaş, "İlk global Demo Day'imizi 26 Eylül'de Londra'da gerçekleştireceğiz. Türkiye'den ihracat hedefiyle seçilmiş 15 teknoloji girişimini 60'tan fazla yatırımcıyla fiziksel ortamda, binden fazla yatırımcıyla ise online ortamda buluşturacağız. 250 bin sterlin ile 2 milyon sterlin aralığında yatırım arayan girişimleri 1-20 Eylül arasında yatırıma hazırlık kampına alacağız. 26 Eylül'de ise Big Bang London Demo Day'de çok etkili ve etkin bir network ile buluşturacağız" dedi.