THY'den evli çiftlere 2'nci bilet 1 euro

THY'nin başlattığı yeni kampanyadan yararlanan evli çiftler ikinci bileti 1 euro ödeyerek alıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Hava Yolları (THY), seyahatlerini 1-31 Ekim 2011 tarihleri arasında gerçekleştirecek Miles&Smiles üyesi çiftler için özel bir kampanya başlattı.

Uygulanmakta olan kampanya dahilinde ücretli bilet ile seyahat eden Miles&Smiles üyeleri 1 euro, ödül bilet ile seyahat eden üyeler ise 1 mil karşılığında eşlerine bilet alabilecek.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, THY Miles&Smiles üyesi çiftler, limitli ödül bilet rezervasyon sınıflarında (ekonomi, comfort, business) belirlenen hatlar, koşullar ve kontenjanlarda uygulanacak bu kampanyadan, seyahatlerini 1-31 Ekim 2011 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri ve check-in işlemi sırasında evlilik cüzdanını göstermeleri koşuluyla yararlanabilecek.

Kampanyanın uygulandığı hatlar şöyle:

"Avrupa 1: Kişinev, Tiran, Podgorica, Priştine, Üsküp, Belgrad, Sofya, Saraybosna, Zagreb.

Avrupa 2: Baku, Bükreş, Odessa, Dnepropetvosk, Atina, Kiev, Donetsk, Tiflis, Budapeşte, Lviv, Simperefol, Prag, Selanik, Batum.

Avrupa 3: Milano, Roma, Ljublajana, Venedik, Bologna, Napoli, Torino, Cenova, Nice, Toulouse, Barselona, Madrid, Malaga, Valencia, Paris, Lyon, Lisbon, Brüksel.

Kuzey Afrika: Kahire, İskenderiye, Dakar, Khartum, Tunus, Kazablanka, Algeria, Nairobi, Darusselam, Lagos, Accra, Tripoli, Bingazi, Adis Ababa, Entebbe.

Yakın Doğu: Amman.

Orta Doğu: Muscat.

Orta Asya: Aşkabat, Bombay.

Uzak Doğu: Pekin, Osaka.

Güney Afrika: Johannesburg, Cape Town."

Promosyon kapsamındaki biletler, THY'nin 444 0849 numaralı Çağrı Merkezi veya satış ofisleri aracılığıyla düzenlenebilecek. Ayrıntılı bilgi, www.milesandsmiles.com web adresinden alınabilecek.

Açıklamada ayrıca, pist bakım çalışmaları nedeniyle bir süredir yapılamayan Merzifon uçuşlarının yeniden başladığı belirtilerek, seferlerin her gün yapıldığı belirtildi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir