SON DAKİKA DEPREM... AFAD ve Kandilli duyurdu: Bursa'da 4 büyüklüğünde deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ve Kandilli Rasathanesi'nden son dakika deprem açıklaması geldi. Bursa sabahın erken saatlerinde 4 büyüklüğünde depremle sarsıldı. Çevre il ve ilçelerden hissedilen depremin derinliği 4,69 kilometre olarak ölçüldü. "Bursa'da deprem mi oldu", "Az önce deprem mi oldu" sorularının yanıtı güncellenen son depremler listesiyle yanıt buluyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bursa yeni güne depremle uyandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), saat 05.05'te Bursa Büyükorhan'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin derinliği 4,69 kilometre olarak ölçüldü. 

Kandilli Rasatahanesi ise Bursa'daki depremin büyüklüğünü 4.1 olarak duyurdu. Kandilli'ye göre deprem yerin 4.69 kilometre derinliğinde gerçekleşti. 

"Bursa'da deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Bursa'da deprem nerede oldu?" sorularının yanıtı son depremler listesiyle yanıt buluyor.

Prof. Dr. Okan Tüysüz'den Bursa uyarısı

Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, stres biriktiren fay hatlarının geçtiği şehirleri şöyle sıralamıştı: İstanbul, Bingöl, Bursa, Tunceli civarları...