SON DAKİKA DEPREM... AFAD ve Kandilli duyurdu: Akdeniz'de 4.9 büyüklüğünde deprem (Son depremler)

Son dakika deprem... Kandilli Rasathanesi saat 11.23'te Akdeniz'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ise Akdeniz'deki depremin büyüklüğünü 4.9 olarak duyurdu. AFAD ve Kandilli, son depremler listesini yeni verilerle güncelliyor. Peki, "Az önce deprem nerede oldu?", "En son deprem nerede?" İşte son depremler listesi...

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye'nin birçok yerinden son dakika deprem haberi geliyor. "Az önce deprem mi oldu?", "En son deprem nerede oldu?" sorularının yanıtları başta Google olmak üzere arama motorlarında sorgulanıyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Akdeniz'de saat 11.23'te 4.9 büyüklüğünde deprem olduğunu açıkladı. Depremin derinliği 6.47 kilometre olarak ölçüldü.

Kandilli Rasathanesi, Akdeniz'deki depremin büyüklüğünü 5.2 olarak duyurdu. Deprem yerin 5.5 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

AFAD verilerine göre, saat 11.00'de Akdeniz'de 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Ege Denizi'nde 3.9'luk deprem

Bir deprem haberi de Girit Adası açıklarından geldi. AFAD, Ege Denizi'nde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Saat 11.47'de meydana gelen deprem, Muğla Datça'ya 309.55 kilometre uzaklıkta gerçekleşti.