SON DAKİKA DEPREM... AFAD açıkladı: Hatay'da 4.1 büyüklüğünde deprem (Son depremler)

Son dakika deprem listesi takip ediliyor. Hatay'da meydana gelen deprem Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya'dan hissedildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi, Hatay Samandağ'da gerçekleşen depremin büyüklüğünü 4.1 olarak açıkladı. Peki, bugün en son nerede deprem oldu? İşte AFAD, Kandilli Rasathanesi son depremler...

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ve Kandilli Rasathanesi, gün içerisinde gerçekleşen depremlerle ilgili güncel verileri paylaşmaya devam ediyor.

Hatay'dan son dakika deprem haberi geldi. AFAD, Hatay Samandağ'da 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Saat 10.37'de gerçekleşen depremin derinliği 6.02 kilometre olarak ölçüldü. Deprem çevre illerden de hissedildi.

Kandilli Rasathanesi de Hatay'daki depremin büyüklüğünü 4.1 olarak duyurdu. Depremin derinliği ise 12 kilometre olarak ölçüldü.

Hatay Valiliği'nden açıklama

Hatay Valiliği'nden yapılan açıklamada, depremde ilk belirlemelere göre olumsuz bir durumun meydana gelmediği belirtilerek, şunlar kaydedildi: "112 Acil Çağrı Merkezimize herhangi bir ihbarın gelmediği ve gelişmelerin ekiplerimizce takip edildiği, basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur."