Son dakika: Bingöl'de madde bağımlısı kişi sokaktakilere bıçakla saldırdı: 2 ölü, 7 yaralı

Son dakika haberi... Bingöl Valiliği, madde bağımlısı bir şüphelinin etrafındaki kişilere bıçakla saldırdığını ve olayda 2 kişi hayatını kaybettiğini açıkladı. Bıçaklı saldırıda 7 kişi yaralandı. Şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bingöl'de Bahçelievler Mahallesi eski hal mevkisinde madde bağımlısı bir kişinin etrafındakilere bıçakla saldırması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı. Yaralılar, Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Bingöl Valiliği, şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Valilik açıklamasında şunlar yer aldı:

"Bugün saat 13:30 sularında ilimiz merkez Bahçelievler Mahallesi'nde madde bağımlısı bir sahsın kesici alet ile sivil vatandaşlarımıza yönelik yaptığı saldırı sonucu iki (2) vatandaşımız vefat etmiş, yaralanan 7 vatandaşımız da Bingöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştır.

Saldırıyı gerçekleştiren şahıs emniyet güçlerimizce yakalanarak gözaltına alınmış olup konu ile ilgili adli işlemler devam etmektedir.

Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz."

Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama

Bingöl Emniyet Müdürlüğü, kentte madde bağımlısı bir kişinin yaşanan tartışmanın ardından etrafındakilere bıçakla saldırması sonucu yaralananların olduğunu bildirdi. Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Madde bağımlısı bir şahsın yaşanan tartışma sonucunda etrafında bulunan kişilere bıçakla saldırması üzerine ekiplerimiz olay mahalline intikal etti. Ekiplerimiz geniş güvenlik önlemleri alarak konuya müdahale etti. Yaralanan şahıslar Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı."