Şehitlerimizi uğurluyoruz

Hakkari'de şehit olan Uzman Çavuş Hakan Çil Kahramanmaraş'ta toprağa verildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KAHRAMANMARAŞ - Hakkari-Çukurca karayolunda düzenlenen hain saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Hakan Çil (24), memleketi Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde toprağa verildi.

Afşin Devlet Hastanesi'nden alınan Çil'in cenazesi, Beyceli Mahallesi'ndeki baba ocağına getirildi. Bu sırada şehit yakınları sinir krizleri geçirdi.

Şehidin babası İbrahim Çil, "Vatanımız sağ olsun, devletimiz ve ordumuz var olsun. İnşallah onların üstesinden gelecektir komutanlarımız. Biran önce yuvalarının yıkılıp başlarına kepmesini şu mübarek ramazan gününde yaptıkları hainliklerin hesabını vermelerini istiyorum ben. Sayın Başbakanım, Sayın Cumhurbaşkanım sizden tek isteğim bu, PKK terör örgütünü bitirin" dedi.

Şehidin 3 ay önce evlendiği eşi Fatma Çil de, "Ben şehit eşiyim. Benim hakanımın adı şeref, onların adı ise şerefsiz. Benim eşim kahraman" dedi.

Hakan Çil'in cenazesi Gariplik Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Ar'ın cenaze töreni iptal edildi

Yozgat Valisi Necati Şentürk, Ankara Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemelerde şehit olduğu açıklanan Uzman Çavuş Erhan Ar'a ait herhangi bir bulguya rastlanılmadığını belirterek, bugünkü cenaze töreninin iptal edildiğini duyurdu.

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki terör saldırısında ilk etapta kayıp olduğu belirtilen daha sonra şehit olduğu açıklanan uzman çavuş Erhan Ar'a ait Ankara Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemede herhangi bir bulguya rastlanılamadığı bildirildi.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir