"Bundan sonra MHP'nin karşıtı medyadır"

MHP lideri Bahçeli, partisinin seçim irtibat bürosu açılışında gerçekleştirilen saldırıya ilişkin medyanın karşıt grupların çatışması söylemlerini eleştirdi. Bahçeli, "Bundan sonra MHP'nin karşıt grubu, medyadır" dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP seçim irtibat bürosu açılışında yapılan, basın danışmanı Cengiz Akyıldız'ın ölümü ile sonuçlanan silahlı saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Medyanın saldırı sonrasını söylemlerini eleştiren Bahçeli, "Karşıt görüşlü grupların çatışması olarak ifade ediliyor. Bu karşıt gruplar kimlerdir? Eğer MHP'ye Esenyurt'ta saldırı olmuş ise, bir karşıt grup MHP'dir peki diğeri kimdir? Böyle söylemlerden uzak durulmalıdır. Bana göre diğeri medyadır, diğeri PKK'dır. Bundan sonra MHP'nin karşıtı medyadır, PKK'dır" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı failleri açıklayabilir

Meclis Başkanı'nın ve CHP'li bazı vekillerin saldırı sonrası kendisini aradığını belirten Bahçeli, Esenyurt'ta İçişleri Bakanı faillerin açıklanması yolunda basın duyurusu yapabileceğini belirtti.

Gökçek benim muhattabım değil

Bahçeli, basın mensupları tarafından kendisine yöneltilen, Melih Gökçek'in seçimlere 15 gün kala suikastler olacağı iddialarına ilişkin ise şunları söyledi:

"Melih Gökçek benim muhattabım değildir. Kendisi bugünkü iktidarın çok yakın bir mensubudur. Böyle bir suikast bilgisi varsa iktidar harekete geçmelidir" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir