"17 Aralık, hükümetin devleti soyduğu tarihtir"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Balısekir'de yaptığı konuşmada,"17 Aralık’ta ilk kez bir gerçekle karşılaştık. Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin devleti soyduğu tarihtir" ifadelerini kullandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BALIKESİR - Balıkesir'de halka seslenen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 17 Aralık operasyonu üzerinden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiri bombardımanına tuttu. "Buradan bütün Türkiye’deki yurttaşlarıma sesleniyorum. Arada bir elinizi cebinize atarsanız başka bir el görürseniz bilin ki o el Recep’in elidir. Bakın rüşvet ve yolsuzluk diktatörlük rejimlerinde olur. Eğer sizin haber alınma hakkınız kısıtlanmışsa bilin ki o ülkede rüşvet vardır, yolsuzluk vardır. CHP’nin iktidarında bizi eleştirmenin özgürlüğünü, en güzel şekilde basın mensupları yaşayacaktır. Bizi eleştiren her talebe de saygı duyacağız" dedi.

"17 Aralık hükümetin devleti soyduğu tarihtir"

17 Aralık tarihinin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu yineleyen Kılıçdaroğlu, "17 Aralık aynı zamanda Mevlana’nın hakka yürüdüğü tarihtir. 17 Aralık’ta ilk kez bir gerçekle karşılaştık. Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin devleti soyduğu tarihtir aynı zamanda. Dört bakan yolsuzluk yaparken suçüstü yakalanmışlardır" ifadelerini kullandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir