Pegasus'tan Kıbrıs uçuşlarına kampanya

Pegasus Havayolları online bilet alan yolcularını Kıbrıs seferlerinde 59.99 TL'den başlayan fiyatlarla uçuracak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Pegasus Havayolları, 18-20 Ekim tarihleri arasında "www.flypgs.com" internet sitesinden bilet alacak yolcularına, 31 Aralık 2011 tarihine kadar seçili seferlerde 59.99 TL'den başlayan fiyatlarla uçuş imkanı sunan kampanya başlattı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Pegasus Havayolları'nın sonbahar-kış tarifesiyle İstanbul-Kıbrıs seferleri haftada 28'e, İzmir-Kıbrıs seferleri haftada 35'e, Ankara-Kıbrıs ve Adana-Kıbrıs seferleri haftada 14'e, Gaziantep-Kıbrıs seferleri haftada 6'ya, Hatay-Kıbrıs seferleri de haftada 4'e yükseldi.

Haftalık sefer sayılarını arttıran Pegasus Havayolları, bu kapsamda yeni bir Kıbrıs kampanyası düzenledi. 18-20 Ekim tarihleri arasında "www.flypgs.com" internet sitesinden bilet alan yolcular, 31 Aralık 2011 tarihine kadar, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Gaziantep ve Hatay;dan Kıbrıs'a düzenlenen seçili seferlerde 59.99 TL'den başlayan fiyatlarla uçabilecek.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli kampanya biletlerine ve seferlerle ilgili detaylı bilgiye "www.flypgs.com" internet sitesinden ulaşılabileceği bildirildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir