Oger Telecom ile ilgilenen şirketler var

Mohammed Hariri, Türk Telekom'un kontrol hissesine sahip olan Oger Telecom'un hisselerini doğru fiyatı bulurlarsa satacaklarını söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
ANKARA - Türk Telekom'un dolaylı hakim ortağı Saudi Oger'in Başkan Yardımcısı Mohammed Hariri, "Oger Telecom ile ilgilenen şirketler var; fiyatla ilgili görüşüldü, henüz iyi bir rakamın çıkmadı" dedi.
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Türk Telekom'un dolaylı hakim ortağı Saudi Oger'in Başkan Yardımcısı Mohammed Hariri, Körfez bölgesinden Oger Telecom ile ilgilenen şirketler olduğunu, fiyatla ilgili görüştüklerini, ama henüz iyi rakamın çıkmadığını belirterek, doğru fiyatı bulurlarsa hisselerini satacaklarını söyledi.
Habere göre Hariri, Türk Telekom'un kontrol hissesine sahip olan Oger Telecom'un yüzde 35 hissesini birkaç yıl önce sattıklarını hatırlatarak, "Bu dönemde de birçok grupla görüşüyoruz. Ama bizim için hala iyi fiyat oluşmadı. Bu yüzden 'satışın henüz zamanı gelmedi' diye düşünüyoruz. Bir süre daha bekleyeceğiz gibi duruyor ama fiyatla ilgili sürekli görüşüyoruz" dedi.
Haberde, hisse satışı için zaman veremeyeceğini belirten Hariri'nin, Türk Telekom ile yakından ilgilenen şirketler konusunda isim vermediği, Körfez Bölgesi'nden birçok grupla görüşme yaptıklarını kaydetti.
Reuters'ta 30 Ocak'ta yer alan haberde, Katar'ın, Oger Telecom'un ana hissedarı olan Saudi Oger ile Oger Telecom'daki hisselerini almak için görüştüğü belirtilmişti. 
Bu konularda ilginizi çekebilir