Muğla'da bir araç yakıldı

Üniversite öğrencileri arasında Kötekli Mahallesi'nde hurda bir otomobil yakıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

MUĞLA - Muğla'da olayların yaşandığı Kötekli Mahallesi'nde park halindeki hurda bir otomobil, kimliği belirsiz kişilerce yakıldı.

Muğla'da üniversite öğrencileri arasında başlayan kavgada bir öğrencinin silahla ağır yaralanmasının ardından, olayların yaşandığı Kötekli Mahallesi'nde uzun süredir park halinde olduğu öğrenilen hurda bir otomobilin yandığı ihbarı üzerine olay yerine kısa süre içinde gelen itfaiye ekiplerince söndürülen otomobil, bir süre sonra yeniden alev aldı.

İtfaiye ekiplerinin yangını söndürmesinin ardından, Muğla Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri, yanan otomobilde incelemelerde bulundu. Muğla Emniyet Müdürlüğünde görevli 5 emniyet müdür yardımcısı ve jandarma ekipleri de bölgeye gelerek, araç yangını hakkında bilgi aldı.

Araçta çıkan yangına çok kısa süre içinde müdahale ettiklerini belirten Muğla İtfaiye Müdürlüğünde görevli İtfaiye Amiri Süleyman Madan, yangının çıkış nedeninin henüz belli olmadığını söyledi, "Araç hurdaya ayrılmış bir araç. Yoldan geçen birisi sigara atmış olabilir. Yangının çıkış nedenini bulmak için sabah inceleme yapacağız. Yangın dış kaynaklı, araçla alakası yok" dedi.

Madan, bir gazetecinin, "Yangının çıkış nedeni yanıcı madde mi?" sorusuna ise "Evet" yanıtını verdi.

Muğla Emniyet Müdürü Kadir Ay, yangının çıkış nedeninin olay yeri inceleme ekiplerince araştırıldığını bildirerek, "Aldığım bilgiye göre olayın siyasi yönü yok. Yanan otomobil hurda ve uzun süredir orada bulunuyormuş" diye konuştu.

Bu arada, polis ve jandarma ekiplerinin, mahallenin girişi ve çıkışında 24 saat aralıksız nöbet tuttuğu gözlendi. Muğla'da yaşanan olaylara karıştıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 70 kişiden 6'sı tutuklanmıştı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir