MTU, bu kez interaktif ortamda 'enerji' verdi

Bu yıl 9 ili kapsayan Türkiye Turu'nu tamamlayan MTU Türkiye, sergilediği jeneratörlerin yanısıra bilgi istasyonlarında katılımcılara interaktif uygulamalar sundu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - MTU Türkiye, 2010 yılında enerji segmentinde MTU Onsite Energy markası ile yaptığı etkili girişin ardından 2011 sonbaharında 9 ili kapsayan Türkiye Turu'nu gerçekleştirdi.

Şirketten yapılan açıklamada; MTU ve MTU Onsite Energy markalarının tarihi, değerleri ve ürünlerinin interaktif ortamda nihai tüketiciler, mühendisler, üniversite öğrencileri ve kesintisiz güce hassas olan tüm endüstrilere interaktif ortamda aktarılması amacıyla düzenlenen aktivitenin 30 Eylül 2011'de İstanbul etabı ile başladığı ve bir ay boyunca Gaziantep, Adana, Kayseri, Ankara, Konya, Antalya, İzmir ve Bursa illerinin ziyaret edildiği belirtildi.

Türkiye Turu için özel olarak dizayn edilen TIR’da sergilenen 1600 ve 2000 serisi 2 adet yüksek teknoloji ürünü jeneratörün yanısıra "Rakipsiz Performans", "Maksimum Verimlilik", Asırlık Deneyim" ve "Eşsiz Hizmet" konularında özel olarak dizayn edilen bilgi istasyonlarında katılımcılara interaktif uygulamalar sunulduğu ifade edildi.

"Kendimizi MTU Onsite Energy operasyonlarında müşterilerimizin danışmanı olarak görüyor ve aracısız, doğrudan hizmet ile anahtar teslim çözümler sunuyoruz" diyen MTU Türkiye Genel Müdürü Ekrem Kuraloğlu, bu turda enerji ihtiyacı olan ve enerji kesintisine tahammülü olmayan tüm sektörlere interaktif ortamda bilgiler sunduklarını dile getirdi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir