Mogaz ve Lipetgaz'da 50 liralık indirim

Türk Telekom, kampanyaya katılanlara 12 kilogramlık ev tipi tüplerde 5, 10, 50 TL'lik indirimler sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Telekom, Mogaz ve Lipetgaz iş birliğiyle düzenlediği kampanyaya katılanlara 12 kilogramlık ev tipi tüplerde 5, 10, 50 TL'lik indirimler sunuyor.

Yapılan açıklamaya göre, sağlanacak indirim tutarı, müşterilere, katılım şifresi almak için gönderilen SMS'lere gelen yanıtla birlikte iletiliyor. Türk Telekom'un müşterilerinin aile bütçesine destek olacak indirim fırsatları içeren kampanyalarından biri olan Mogaz ve Lipetgaz kampanyası kapsamında alınan şifreler, 14 Ekim 2011'e kadar kullanılabilecek.

Türk Telekom müşterileri, MOGAZ ya da LIPETGAZ yazıp boşluk bırakarak başında sıfır olmadan alan kodu ile birlikte telefon numaralarını tüm mobil operatörler için geçerli olmak üzere 6616'ya göndererek kampanyadan yararlanabiliyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler 444 1 444 Türk Telekom Çağrı Merkezi'nden müşteri temsilcisine bağlanarak da kampanya şifrelerini alabiliyor.

Kampanyaya katılan Türk Telekom müşterileri, aldıkları şifreyi ve indirim tutarlarını Mogaz ve Lipetgaz satış noktalarındaki satış yetkililerine ileterek, indirimden yararlanabiliyor. Ayrıca kampanya kapsamında Türk Telekom müşterileri yıl sonuna kadar tüm Lipetgaz bayilerini ücretsiz olarak arayabiliyorlar.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir