Kuvvetli yağış uyarısı

İstanbul, İzmir, Manisa, Edirne, Çanakkale çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İZMİR - İstanbul, İzmir, Manisa, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Bursa ve Yalova çevrelerinde bugün öğlene kadar kuvvetli yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, Kuzey Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Samsun, Amasya ve Çorum çevrelerinde aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor.

Genel müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul, İzmir, Manisa, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Bursa ve Yalova çevrelerinde, bugün saat 12.00'ye kadar kuvvetli yağış bekleniyor.

Hava sıcaklığı Marmara ve Batı Karadeniz başta olmak üzere, batı bölgelerinde 6 ila 8 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar genellikle güney ve güneybatı yönlerden, ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, ilk saatlerde Kıyı Ege ile yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetli olarak esecek.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir