Kuveyt Türk ve ATSO işbirliği

Kuveyt Türk, Adıyamanlı sanayicilere düşük faizli kredi verecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ADIYAMAN -  Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Kuveyt Türk Katılım Bankası arasında, Adıyamanlı sanayicilerin düşük faizle ve uzun vadeli kredi kullanmalarına ilişkin protokol imzalandı. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, sanayici, üretici ve finans sektörünün birarada olmasının ekonomiyi canlı tutacağını söyledi.

Mustafa Uslu ve Kuveyt Türk Bireysel ve İşletme Bankacılığı Pazarlama Müdürü Okan Acar'ın imzaladığı kredi protokolünce üyeler daha uygun koşullarda kredi kullanabilecekler. Uslu, törende yaptığı konuşmada, "Bu protokolün KOBİ niteliğindeki üyelerimizin, hedeflerini yakalamada, dünya ticaretine ayak uydurma adına bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Sanayici, üretici ve finans sektörünün bir arada olması ekonomiyi canlı tutacaktır."dedi.

Okan Acar da Türkiye genelinde uygulamaya soktukları bu özel işbirliği çalışmaları ile ülkenin işletmelerine uygun şartlarla finansman olanakları sağlamış olduklarını belirtti. Acar, "Kuveyt Türk olarak Adıyaman özelinde konuya baktığımızda da topladığımız fondan daha fazla bölgeye kaynak aktarmış durumdayız" diye konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir