Kozyatağı'nda otomobil durağa daldı

Bir aracın durağa girmesi sonucu 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Kadıköy'de bir otomobilin kontrolden çıkarak otobüs durağına girmesi sonucu 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. 

Alınan bilgiye göre, Beylerbeyi'ndeki evlerinden annesi Şermin Yıldırım ile Küçükyalı'daki babaannesine gitmek amacıyla yola çıkan üniversite öğrencisi Aziz Yıldırım yönetimindeki 34 VB 8125 plakalı otomobil, E-5 Karayolu Halyolu otobüs durağı yakınlarına geldiğinde kontrolden çıktı. Taklalar atan otomobil, durakta yolcu alan Şükrü Yıldız yönetimindeki 34 M 6006 plakalı minibüse arkadan çarptıktan sonra durağa girdi.

Otomobilde bulunan Şermin Yıldırım ile durakta bekleyenlerden Mithat Egeli ve Turunç Yumaç, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan sürücü Aziz Yıldırım ile durakta bekleyenlerden Selçuk Birkan Keleş ise olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yıldırım ve Keleş'in sağlık durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Kaza nedeniyle kontrollü olarak sürdürülen E-5 Karayolu'ndaki ulaşım, kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Kazada, 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir