İş Bankası, kumbara fonu kampanyası başlattı

Banka, 12 ay boyunca aylık minimum 90 lira düzenli Kumbara Fonu alım sözü veren müşterilerin çocuklarına 500 adet Kumbara Fonu hediye edecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İş Bankası, 12 ay boyunca aylık minimum 90 lira düzenli Kumbara Fonu alım sözü veren müşterilerin çocuklarına 500 adet Kumbara Fonu hediye ettiğini duyurdu.

İş Bankası'nca yapılan yazılı açıklamada, çocuklar adına birikim yapılması amacıyla tasarlanan bir yatırım aracı olan Kumbara Fonu'nun yeni kampanyası kapsamında 12 ay boyunca aylık minimum 90 lira düzenli Kumbara Fonu alım sözü veren müşterilerin, çocuklarının hesaplarına aktarılmak üzere hediye 500 adet Kumbara Fonu kazanacağı bildirildi.

Çocuğunun ya da sevdiği bir küçüğün geleceğine yatırım yapmak isteyen herkesin 30 Eylül 2010 tarihine kadar devam edecek olan Kumbara Fonu Kampanyasına hesaptan veya kredi kartından düzenli alım talimatı vererek katılabileceği kaydedildi.

Açıklamada, tasarruf olgusunun sembolü haline gelen İş Bankası kumbarasından yola çıkılarak ilk olarak 2001 yılında müşterilere sunulan Kumbara Fonu'nun, çocuklarla birlikte büyüyen bir yatırım aracı olma özelliğine sahip olduğu ifade edildi.

Konuya ilişkin ayrıntılı bilginin "isbank.com.tr" ve "kumbarafon.com.tr" web siteleri, 444 02 02 No'lu telefon ile İş Bankası şubelerinden alınabileceği belirtildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir