İnegöl'de mobilya fabrikası yandı

Mobilya fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


BURSA - İnegöl'de mobilya fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı. Fabrikada, soğutma çalışmaları sürüyor.

İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 4. Cadde'de bulunan mobilya fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangına, 15 itfaiye aracı ve 60 kişilik söndürme ekibiyle müdahale edildi.
İnegöl Kaymakamı Aziz İnci, OSB'nin yangına çok hassas bir bölge olduğunu, burada özellikle kereste, ağaç ve mobilya yapımında kullanılan malzemelerin bulunduğunu söyledi.

Bölgede çok sayıda işletme, fabrika ve üretim tesisi bulunduğunu hatırlatan İnci, "Bu fabrikamızda 80-100 personel bulunuyordu. Gece vardiyası bulunmadığı için gündüz çalışan bir tesisti. Yangın daha önce fark edilememiş, eğer erken fark edilmiş olsaydı durum bu kadar kötü olmazdı. Durumu fark eden personel itfaiye ekiplerine haber vermiş. Yapılan tüm müdahalelere rağmen içeride bulunan yangına duyarlı malzemeler nedeniyle fabrika büyük ölçüde yandı. Temennimiz çıkan yangında ölen ya da yaralanan vatandaşlarımızın olmaması" dedi.
İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen ve İlçe Emniyet Müdürü Orhan Öztabak da fabrika sahibi Ahmet Cavcı'ya geçmiş olsun dileğinde bulundu.

(AA)


 

Bu konularda ilginizi çekebilir