Harvey Nichols, Ankara mağazasını açtı

Lüks zincirinin Türkiye'deki ikinci mağazası, Kentpark AVM'de açıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

ANKARA - Lüks moda perakende sektörünün öncülerinden Harvey Nichols, İstanbul'un ardından Türkiye'deki ikinci mağazasını Ankara'daki Kentpark Alışveriş Merkezi'nde açtı.

Demsa Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çetindoğan ve Demsa Grup Yönetim Kurulu Başkan vekili Demet Sabancı Çetindoğan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılışa, iş ve siyaset dünyasından pek çok ünlü isim katıldı.

Uğurkan Erez'in koreografisiyle Yüksel Ak, Sema Şimşek, Özge Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Alona, Bilge Kara gibi ünlü mankenler tarafından Harvey Nichols koleksiyonlarından örneklerin sergilendiği defileyle başlayan gece, ünlü sanatçı Sertab Erener'in konseriyle devam etti.

4 bin metrekarelik alan üzerine kurulu mağaza bünyesinde kadın, erkek, çocuk, iç çamaşırı ve kozmetik kategorilerinde 100'ün üzerinde marka yer alıyor.

Bu arada, bugüne kadar Londra, Manchester, Edinburg, Birmingham, Riyad, Leeds, Dublin, Bristol, Hong Hong, Dubai ve İstanbul'da moda tutkunlarıyla buluşan Harvey Nichols, Ankara mağazası ile mağaza sayısını 12'ye çıkardı.

Bu konularda ilginizi çekebilir