Garanti'den gençlere özel ”Extragenç” hizmeti

"Extragenç" hizmeti 15-23 yaş arasındaki gençler için özel indirimler, kampanyalar, ürün ve hizmetler sağlayacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Garanti Bankası'nın, 15-23 yaş arasındaki gençler için "Extragenç" hizmetini sunduğu ve gençlere özel indirimler, kampanyalar, ürün ve hizmetler sağlayacağı bildirildi.

Garanti Bankası'ndan yapılan yazılı açıklamada, bankanın 15-23 yaş arasındaki gençler için "Extragenç" hizmetini başlattığı, gençlere bu hizmetle özel indirimler, kampanyalar ve ihtiyaç duydukları anda gerek Garanti Bankası'nın ürün ve hizmetleri gerekse sadece bu segment için geliştirilen ürün ve hizmetlerle gençlerin hayatını kolaylaştıracağı ifade edildi.

Extragenç üyeleri için hazırlanan Extragenç banka kartı ve kredi kartı ile gençlerin "trink" hızında ödemelerini yapabilecekleri belirtilen açıklamada, gençlerin özel tasarlanan 4 kart tasarımından birisini seçebileceği duyuruldu.

Extragenç üyelerinin kazandıkları bonusları kontöre çevirebilecekleri belirtilerek, 22 Şubat–30 Nisan 2010 tarihleri arasında Extragenç üyelerinin, Avea, Gloria Jeans Coffees, Intersport, Kentucky Fried Chicken, Pizza Hut ve TTNET'te geçerli olacak cazip fırsatlardan yararlanabilecekleri vurgulandı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"18 yaş altındakiler, velileriyle birlikte Garanti şubelerine giderek, 18 yaş üstündekiler ise 'EXTRAGENC' yazıp boşluk bıraktıktan sonra 'T.C. kimlik Numarası' yazarak 3408'e göndereceği tek mesajla Extragenç'e üye olabilecek. Kampanya boyunca, Gloria Jeans'ten ikinci kahvelerini ücretsiz alırken, Intersport'ta ikinci ürüne yüzde 50 indirim, Avea'da 150 ve üzeri kontör yüklemeye 50 kontör kazanacak. Kentucky Fried Chicken'da burger ve koladan ya da Pizza Hut'ta küçük pizza ve koladan oluşan menüleri sadece 5 liraya alacak Extragenç üyeleri, kampanya süresince TTNET'ten ücretsiz müzik indirebilecek."

Bu konularda ilginizi çekebilir