Galibiyet ve beraberlikte dakika kazandıracak

Turkcell GollerCepte abonesi taraftarlar, galibiyet ve beraberlik halinde ücretsiz dakikalar da kazanacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Turkcell GollerCepte aboneleri, tuttukları takımın galibiyetlerinde 50, beraberliklerinde ise 30 dakika ücretsiz konuşma kazanacak.
Turkcell'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Turkcell GollerCepte servisine abone olan taraftarlar, tuttukları takımın gollerini maç oynandığı sırada izleme imkanının yanı sıra, galibiyet ve beraberlik halinde ücretsiz dakikalar da kazanacak.
Turkcell, GollerCepte abonelerine takımlarının her galibiyeti için tüm Turkcelli'lere 20 lira değerinde 50 dakika günlük konuşma hediye edecek. Her beraberlik ise 12 lira değerinde 30 dakika ücretsiz konuşma ile ödüllendirilecek.
Turkcell GollerCepte servisine abone olmak ve sezon sonuna kadar sürecek kampanyaya katılmak için KAZAN yazıp 7777'ye kısa mesaj göndermek ve Spor Toto Süper Lig'de taraftarı olunan takımı seçmek gerekiyor.
Mevcut Goller Cepte aboneleri de, KAZAN yazıp 7777'ye kısa mesaj göndererek kampanyadan yararlanabiliyor. GollerCepte servisi, takım başı haftalık 1,5 lira olarak ücretlendiriliyor.
Bu konularda ilginizi çekebilir