Ford Otosan Rallisi Kocaeli'de yapılacak

Şampiyona, Ford Otosan ana sponsorluğunda Kocaeli Otomobil Sporları Derneği tarafından gerçekleştirilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KOCAELİ - Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 3. ayağı "28. Ford Otosan Rallisi" 12-13 Haziran'da Kocaeli'de yapılacak.

Ford Otosan'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ford Otosan ana sponsorluğunda Kocaeli Otomobil Sporları Derneği (KOSDER) tarafından gerçekleştirilecek 28. Ford Otosan Rallisi, 12 Haziran'da Kocaeli Outlet Center Alışveriş Merkezi önünden verilecek startla başlayıp aynı gün Interteks Uluslararası Fuar Merkezi Otoparkı'nda düzenlenecek özel seyirci etabıyla devam edecek.

Ford Otosan, ev sahipliğinde yapılacak şampiyonada, Castrol Ford Team Türkiye ile seyircisi önünde bu sezon hedeflediği "takımlar ve pilotlar şampiyonluğu" için mücadele verecek.

Rallinin ikinci gününde ise ekipler, Kocaeli'nin toprak etaplarından sonra Ören, Kaşıkçı ve Otosan etaplarında yarışacaklar. Etapların üçer kez geçileceği ve toplamda 117 kilometre olan ralli, Kocaeli Outlet Center'da sona erecek. 

Türkiye Ralli Şampiyonası'nın yanı sıra Historic Ralli ve Mahalli Rallilerin de yapılacağı organizasyonda dereceye girenlerin kupaları 13 Haziran Pazar günü Outlet Center'da finiş podyumunda yapılacak ödül töreniyle sahiplerini bulacak.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir