Emekli, memur, asgari ücretlinin gözü maaş zammında: Kabine toplantısı ne zaman? Kabine bugün mü?

"Kabine toplantısı ne zaman" sorusu temmuz maaş zammı gündemiyle merak ediliyor. Temmuz ayının ilk haftasıyla beraber gözler Kabine toplantısına çevrildi. Maaş zammını bekleyen emekli, memur, asgari ücretli kabine toplantısının tarihini sorguluyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman temmuz 2024? Kabine toplantısı bugün mü?

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak Kabine toplantısının tarihi merak ediliyor. Memur ve emekli maaş zammının belli olmasına sadece 2 gün kaldı.  Kabine toplantısında yeni yargı paketinden emekli ve memur zamlarına kadar birçok konunun ele alınması bekleniyor. Kabine Toplantısı'nda, Türkiye'nin iç ve dış siyasi meseleleri ile ekonomideki son durum ele alınacak. 

Kabine toplantısı ne zaman?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında düzenlene Kabine Toplantısı son olarak 4 Haziran günü gerçekleşmişti. Bir sonraki toplantının ise 2 Temmuz Salı günü gerçekleşmesi bekleniyor. Son Kabine toplantısında bayram tatili, yargıda düzenlemeler, enflasyonla mücadele gibi konulara değinilmişti.