Elektrikli Opel, Europcar'ın filosuna katıldı

Otomobil kiralama şirketi Europcar, Opel'in ilk elektrikli otomobili Ampera'yı filosuna kattı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Otomobil kiralama şirketi Europcar, Opel'in ilk elektrikli otomobili Ampera'yı filosuna kattı.

Opel açıklamasına göre, Europcar'ın, Ampera'yı filosuna katması Opel Ampera'nın, otomobil kiralama sektöründe de etkin rol oynamasını sağlayacak.

İlk Ampera'lar Kasım ayında Almanya'da kiralanmaya başlayacak daha sonra, Belçika, Hollanda, Fransa, İtalya, Portekiz, İspanya ve Birleşik Krallık ile devam edilecek.

Opel Başkan Yardımcısı Alain Visser konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, elektrikli otomobillerin enerji ihtiyaçlarını ve çevresel ihtiyaçları karşılayacak en etkili uzun dönemli çözümler olduğunu vurguladı.

Europcar operasyon yetkilisi Rafael Girone de Europcar olarak sorumluluk sahibi ve sürdürülebilir pratikleri hayata geçirdiklerini ve tüketicilerin çevre dostu ürünler konusundaki ilgilerinin farkında olduklarını, bu nedenle partneri Opel ile birlikte daha yeşil hareket kolaylığı çözümlerini hayata geçirmelerinden dolayı gururlu olduklarını kaydetti.

Yazılı açıklamada, araca ilişkin şu bilgiler verildi:

"Ampera'yı kullanmak diğer herhangi bir otomobili kullanmak kadar kolay. Ayrıca Europcar'ın eğitimli personeli, müşterilerine otomobilin akıllı fonksiyonları ve etkili kullanımı konularında eğitim veriyor. 10-15 dakikalık bir alışma süresinin sonunda müşteriler, batarya şarjı ve menzil genişletmeden frenleme ile enerji teminine kadar geniş bir çerçevede bilgi sahibi oluyor."

Bu konularda ilginizi çekebilir