DenizBank'tan Çankırı TSO üyelerine kredi

İmzalanan protokol ile Çankırı Ticaret Odası üyelerine, cazip koşullarla finansman desteği sağlanacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ÇANKIRI - Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası  ile DenizBank arasında kredi protokolü imzalandı.

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda yapılan protokole, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, DenizBank Başkent Bölge Müdürü Mustafa Şahan, İşletme ve Tarım Bankacılığı Başkent Bölge Satış Müdürü Hasan Ferit, Çankırı Şube Müdürü Gürhan Üçkardeş ve oda üyeleri hazır bulundular.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çelikten, ekonominin zor bir süreçten geçtiği dönemde üyelerine yönelik kredi protokolü imzaladıkları için mutlu olduklarını belirterek, oda üyelerine bankalardan daha fazla kolaylık beklediklerini söyledi.

DenizBank Başkent Bölge Müdürü Şahan, "İmzalanan bu protokol ile Çankırı Ticaret Odası üyelerine, cazip koşullarla finansman desteği sağlamanın yanı sıra bünyesinde yer alan tüm ürün ve hizmetlere de ulaşma imkânı sunuyor. Böylece işletmelerin finansal ihtiyacına çözüm üretirken; iş sahibinin bireysel yaşamını da kolaylaştırmayı hedefliyor. Türkiye'de ilk kez işletme müşterilerine özel kredi değerlendirme modelini devreye alan DenizBank İşletme Bankacılığı, gelen her türlü kredi talebini en geç 72 saat içinde cevaplandırıyor" dedi.

İmzalanan protokol çerçevesinde oda üyesi işletmeler, DenizBank'tan 72 aya varan vadelerle 'Sermayenize Destek Kredisi' ve 36 aya varan vadelerle 'Eşit Taksitli' kredi imkanını özel faiz oranlarıyla kullanabilecekler.

Bu konularda ilginizi çekebilir