CFO World yayın hayatında

Finans liderlerinin dergisi CFO World Dergisi yayın hayatına başladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Geçtiğimiz dönemin finans yöneticileri, şirketin mali kontrolü ve sermayenin güçlenmesini sağlamak ile uğraşırlardı.

Günümüz finans yöneticileri yani CFO'lar operasyonunun en stratejik yöneticisi olarak yönetim kurulunda CEO'nun kararlarını etkileyen en güçlü ortak. Kurumun alt ve üst birimlerinin hızlı bir şekilde gelişimi, teknolojik yeniliklerin doğru bir şekilde uygulanması ve yaygınlaştırılması, kurumsal büyümenin sağlanması, finansal operasyonların yüksek performansta yürütülmesi gibi farklı sorumluluklara sahip olan CFO'lar geçtiğimiz on yıl içerisinde etkinliği en fazla kuvvetlenmiş yöneticiler. Bu amaçla DÜNYA Grubu tarafından yayın hayatına başlanan CFO World Dergisi, Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarının finans yöneticilerine yeni vizyonlarını belirlemede en güçlü kaynak olacak.

Türkiye'deki küçük ya da büyük tüm kurumlardaki finans yöneticilerine ve ülkemizdeki finans liderlerine yönelik hazırlanan CFO World, ilk sayısı ile tüm bayilerde yerini aldı.

CFO World, finans yöneticileri arasında bilgi paylaşımının sağlanmasına katkıda bulunurken, onların vizyonlarını ya da olası sorunların da okuyucularının dikkatine sunacak. Ulusal ve uluslararası arenada yaşanan gelişmeleri de tüm okuyucularına ve finans liderlerine ulaştıracak olan CFO World, IDG ile dünya genelinde 10 ayrı ülkede yayınlanan edisyonlarına DÜNYA Gazetesi uzmanlığı ile Türkiye'yi de ekledi. CFO World, yalnızca bu meslek grubuna yönelik olarak yayın yapan en güçlü marka olarak dikkat çekiyor.

İlk sayıda öne çıkanlar

Bayilerdeki yerini alan CFO World'ün ilk sayısında yer verilen konular da herkesin dikkatini çekecek. Ülkemizin en büyük telekomünikasyon şirketlerinden Türk Telekom'un CFO'su Mustafa Uysal'ın CFO'ların vizyonları üzerine gerçekleştirilen röportaj da, CFO'larda bulunması gereken özelliklere yer veriliyor.

CFO World'ün ilk sayısında öne çıkan diğer konulardan bazıları ise şu şekilde; "Wells Fargo CFO'su görevini neden bıraktı?", "CEO kovuldu şimdi ne olacak?", "CFO'lar IT'den ne ister?", "10 büyük mali endişe", "Küresel gıda krizi", "CFO'ladan işe alım taktikleri"

Torba Yasa ile gelen vergi affı hangi şirketlere yarayacak?

CFO World'ün ilk sayısında yer alan, AS/Nexia Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul Özsüt imzalı özel dosyada; "Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ve Diğer Bazı Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun" ya da diğer adıyla "Torba Yasası" ile ilgili ayrıntılı bir inceleme yer alıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir