Boyner, BUSINESSEUROPE toplantısına katılacak

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Boyner, 2-3 Aralık'ta Brüksel'de düzenleyecek Başkanlar Konseyi toplantısına katılacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, Avrupa İş Dünyası Konfederasyonunun (BUSINESSEUROPE) 2-3 Aralık 2010 tarihlerinde Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenleyeceği Başkanlar Konseyi toplantısına katılacak.

TÜSİAD'ın yazılı açıklamasına göre, Avrupa özel sektörünün temsilcilerini bir araya getiren toplantı kapsamında Boyner, yarın BUSINESSEUROPE'a üye ülkelerin iş dünyası temsilcileri ile Belçika Kralı Albert II'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek kokteylde de yer alacak. Toplantıya, TÜSİAD AB Temsilcisi Bahadır Kaleağası da katılacak.

BUSINESSEUROPE'un 3 Aralık 2010 tarihinde düzenleyeceği Başkanlar Konseyi toplantısında, AB'nin ekonomik politikalarına yönelik özel sektör önerileri, küresel ekonomik yönetişimi geliştirmek kapsamında G20'den beklentiler ve iklim değişikliği konuları değerlendirilecek.

Toplantıda ayrıca, Belçika Başbakanı ve AB Dönem Başkanı Yves Leterme ve Avrupa Komisyonunun Ekonomi ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Olli Rehn, Avrupa özel sektörü ile görüş alışverişinde bulunacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir