Başbakan'ın ruh hali raporluk

CHP'li Haluk Koç, yeni eğitim-öğretim yılı açılışı nedeniyle Denizli'deki Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen törende konuşan Başbakan Erdoğan'a sert eleştirilerde bulundu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
ANKARA - CHP Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Başbakan Erdoğan'ın ruh halinin "raporluk" olduğunu ifade ederken, "Allah Başbakan'a akıl fikir, milletimize de sabır versin" dedi. 
 
Koç yaptığı yazılı açıklama, yeni eğitim-öğretim yılı açılışı nedeniyle Denizli'deki Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen törende konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sert eleştirilerde bulundu. Başbakan'ın yurtdışından döner dönmez gerçekleri saptırmaya ve gündemi değiştirmek için saldırgan bir üslupla konuşmaya başladığını ifade eden Koç, "Türkiye kan gölüne dönmüş, her gün şehit cenazesi kaldırılıyor, Başbakan CHP'ye, çocuğunu korumak için rapor alan velilerin girişimine karşı çıkıyor, çarpıtıyor" dedi. 
 
CHP'nin Türkiye'nin ve çocukların geleceğini kurtarmak için 4+4+4'e karşı gerekli her tür mücadeleyi yaptığını ve yapmaya da devam edeceğini ifade eden Koç, "Bu süreçte net olarak ortaya çıkmıştır ki Başbakan Türkiye'yi yönetmekle maluldür, yönetememektedir. Türkiye'yi yönetmekle malul olduğu kesinleşmiş bulunan Başbakan sağlıklı değerlendirme de yapamamaktadır. O nedenle Başbakan'ın bu ruh hali raporluktur, rapor gerektirmektedir. Allah Başbakan'a akıl fikir, milletimize de sabır versin. Ülkemize yazık" dedi. 
Bu konularda ilginizi çekebilir