Bahçeli:Hükümet elini taşın altına sokmalı

MHP, lideri Bahçeli, Hükümet'in elini taşın altına sokması gerektiğini belirterek, depremle mücadelede kararlı bir irade gösterilmesini istedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DEMİRCİ - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Hükümet elini taşın altına sokmalı, etnik fay hatlarını çatlatıp, birliğimizi yıkacak bölücü sarsıntısına neden olmaktan vazgeçmeli ve depremle mücadelede kararlı bir irade göstermelidir" dedi.

Bahçeli, Manisa'nın Demirci ilçesinde, belediye tarafından yaptırılan bazı tesislerin temel atma ve açılışı dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Van'da meydana gelen depremin Türkiye'yi sarstığını ifade etti.

Depreme teslim olunmaması, boyun eğilmemesi gerektiğini belirten Bahçeli, şöyle konuştu:

"Hükümet elini taşın altına sokmalı, etnik fay hatlarını çatlatıp birliğimizi yıkacak bölücük sarsıntısına neden olmaktan vazgeçmeli ve depremle mücadelede kararlı bir irade göstermelidir. Milletimiz bu konuda her yardımı yapmaya, her fedakarlığı göstermeye hazırdır. Van'a ulaşan şefkat ve merhamet elleri aynı zamanda her yıkımla baş edebilecek güçtedir. Yeter ki AKP iyi niyetli olsun. Yeter ki gizli gündemlerinden başına kaldırabilirsin."

Türkiye'nin bugün bir çıkmazda ve sancılı bir süreçte olduğunu savunan Bahçeli, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bölücü kalkışmalar, kangren gibi saran kanlı terör, Türk milletini karamsarlığa sevk etmiştir. Türkiye'yi bu noktaya Başbakan Erdoğan ve hükümetinin gelişmeler karşısında sergilediği aczi, teslimiyeti ve gafleti getirmiştir. Kimse hayal peşinde koşmasın, Başbakanın yanlışlarından cesaret bulmasın. Türk milletinin gücü üzerinde yanlış hesaplar yapmasın."

Bu konularda ilginizi çekebilir